تاریخچه
ایده طراحی و ساخت جبرانسازهای صنعتی با مدل ستاره زمین شده از گذشته دور مطرح بوده که در این میان شرکت زیمنس آلمان در سال 2001 توانست خازن ستاره زمین شده را طراحی و به بازار ارائه دهد اما به علت مشکلات موجود کمی کیلوار خازنی و نیاز مبرم به رگولاتور، کنتاکتور، تابلو و قیمت بالا، عملاً مقرون به صرفه نبود و مورد
استقبال بازار قرار نگرفت.
اما از سال 1390 موسس شرکت آذر سولدوز تسلا با تحقیق و بررسی که انجام داد، توانست با طراحی رگولاتور داخلی و بالا بردن ظرفیت کیلوار خازنی و پله های سویچینگ خازنی، خازنهای یکپارچه تا ظرفیت100 کیلوار و بالاتر را طراحی و تولید کند. ایده طراحی خازنهای هوشمند به منظور کاهش معایب موجود در خازنهای معمولی شکل گرفت. به این ترتیب نسل جدیدی از خازنها به منظور جبرانسازی توان راکتیو مصرفی، اصلاح کوسینوس فی، ضریب قدرت، کاهش تلفات کابلی و تلفات انرژی اکتیو که در کابلها به صورت گرما خودش را نشان می دهد، طراحی و ساخته شد. این خازنها با بهره گیری از فناوری های روز دنیا و نقطه اتصال زمین و همچنین با بهره گیری از رویکرد نوین سیستمی و با ساختار سیستم ستاره زمین شده، مشابه خازنهای فشار متوسط بوده و طول عمری 3 الی4 برابر خازنهای معمولی دارند. به علت رویکرد سیستم ستاره ای این خازنها موقع نصب در صنایع سنگین که بعلت استفاده از بارهای غیر خطی (اینورترها) دارای هارمونیک بالا می باشند، نیاز به فیلتر هارمونیک گیر ندارند.
شرکت آذر سولدوز تسلا که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۷ آغاز کرد، با ترکیب دانش تخصصی و فناوری روز، اقدام به طراحی و تولید بانک خازنی هوشمند نمود و با این کار توانست گامی نوآورانه در صنعت برق بردارد.
تیم طراحی شرکت به مدیریت مهندس شریفی با مشاهده عملکرد خازن های موجود و با بهره گیری از تفکر طراحی، اقدام به باز تعریف خازن ها و عملکرد آنها نمود و به این نتیجه رسید که برای ساخت نسل جدید خازن ها، نیازی به کنتاکتور، کلید، شینه، رگولاتور یا تابلوی خاصی نیست و میتوان آن را در ابعاد و اندازه یک کیس کامپیوتر نیز ارائه داد. بدین ترتیب نسل جدید خازن ها موسوم به بانک خازنی هوشمند (یکپارچه) طراحی و تولید گردید. نکته خیلی برجسته این نوآوری، حذف هارمونیک های موجود در شبکه، بدون نیاز به نصب فیلتر هارمونیک گیر است. تلاش مهندسین ما منجر به طراحی و ساخت نسل جدیدی از خازن های هوشمند گردید که از مزایای آن علاوه بر موارد بالا می توان به موارد زیر اشاره نمود: نیازی به هارمونیک گیر ندارند - با توجه به نیاز شبکه، خازن ها را برای جبران سازی توان راکتیو به صورت پله پله وارد مدار می کنند - همزمان زاویه تغییرات ولتاژ را سنس می کنند.
خلق ارزش پایدار برای مشتری
هسته مرکزی و بنیان هر کسب و کاری، ایجاد ارزش برای مشتری است. ما محصولی طراحی کردیم تا برای مشتریانمان، ارزشی منحصر بفرد خلق کنیم. خلق ارزش با ارایه محصولی برجسته.
مرجع تخصصی بهینه سازی مصرف برق صنعتی
ترکیب دانش تخصصی و سالها تجربه موجب شد ما بینش های ارزشمندی درباره بهینه سازی مصرف برق به دست آوریم که بهره وری انرژی و صرفه جویی در هزینه ها را برای مشتری به ارمغان می آورد. ما به مشتریان خود کمک می کنیم تا چالش هایی مانند تغییرات ولتاژ، ضریب توان ضعیف، اعوجاج هارمونیک، عدم تعادل بار و حفاظت از توان را بر طرف کنند.
استراتژی
استراتژی شرکت آذر سولدوز تسلا، مشارکت در بهره وری انرژی با ارایه راه حلی نوآورانه در قالب محصولی ممتاز برای بهینه سازی مصرف برق و کاهش هزینه هاست. همچنین بهره گیری از نوآوری تکنولوژیکی در جهت تامین نیازهای مصرف کننده برق صنعتی.
این حق مشتری است که هر پیشنهاد یا محصولی را با عمق بیشتری بررسی نماید.
#خازن هوشمند#بانک خازنی هوشمند